Bravčová roláda

majka231 - fotkamajka231, 21. septembra 2012
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
6 ks surové
1 PL




Postup

  1. 1

    Bôčik pomelieme a zmiešame s vajíčkami ochutíme soľou,mletím korením a kari korením.Necháme pól dňa v chladničke.Spravíme si dve rolády a dáme ich do mikroténových sáčkou alebo do sáčku na tlačenku a dáme na 1 hodinu variť.Uvarené mäso necháme v sáčku vychladiť,potom rolády vyberieme a obalíme v paprike.Ja niekedy dávam do papriky olej a hlavičku cesnaku a tým to potriem.

Diskusia k receptu

waocipa
Majka robím podobnú ako ty ale ju pečiem zabalenú do alobalu ,a šťavu ktorá sa pri pečeni spraví dávam na zemiačiky-a spravím aj podla tebe varenú...
evanaaa
Podobne sa robila aj mortadela, niekedy aj 30 rokov dozadu, recept putoval, každý skúšal, kto má najlepšiu, niekde ho mám.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia