Bravčová pečienka s arašidovým maslom a arašidmi.
Foto: jokin
Pečienku robím na veľa spôsobov, tak dávam jeden do placu. Robievam ho z času na čas na spestrenie jedálnička. Foto hotového jedla nemám lebo Zobraziť celý popisPečienku robím na veľa spôsobov, tak dávam jeden do placu. Robievam ho z času na čas na spestrenie jedálnička. Foto hotového jedla nemám lebo ma moji naháňali aby sme už išli jesť tak som zabudol odfotiť. Ale verím že si každý vie predstaviť ako vyzerá pečienka s ryžou.
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Tu vidíte použité suroviny. Pečienka je nakrájaná na menšie kúsky, poprášená solamylom, zaliata wočestrovou a sójovou omáčkou a ochutená ml. ďumbierom. Kým pečienka nasáva chute, tak si pokrájam na jemno cibuľku a do zlatova ju opečiem na masti.
-
2
K opečenej cibuľke pridám pečienku a sprudka ju opekám kým sa nezatiahne a nezačne sa zapekať. Potom k nej pridám arašidy a dobre premiešam.
-
3
Vzápetí pridám brusnice a opeť ich premiešam, ale oheň už mám stíšený.
-
4
Potom už pridám arašidové maslo trocha vody, dobre zamiešam a chviľku povarím, aby sa všetko pekne spojilo.
-
5
Kým som robil pečienku tak sa stihla udusiť ryža ktorá je ktomuto jedlu ideálna príloha. Ja ryžu k tomuto jedlu dobre osolím a ochutím cibuľou ktorá sa dusí v ryži a pridám za lyžičku oregana praje dobrú chuť.
ale naco preboha k tomu dalsie suroviny ktore sa navzajom biju.takze tu mame ani neviem co to je-kura 7bylin,korenie 4farieb plus dalsie prisady so suctom 12 chutí.neukladam,nevyskusam,skoda casu aj penazi.