Tento recept zvyčajne robíme po zabíjačke, keď máme čerstvé suroviny. Recept je náročný na suroviny, ale odmena je fantastická.
120 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pomelieme, podlejeme 2dcl vody a dáme variť na 2 hodiny. Uvarené mäso necháme vychladnúť. Potom pridáme lečo, vajcia, soľ, korenie (feferóny), solamyl. Všetko pomiešame a zmixujeme na kašu. Podávame do fľaštičiek a 1 hodinu sterilizujeme. Jeme po vychladnutí.
Ano 1 polievkova lyzica.
Robila som sj bez solamylu a rychlosoli.
Tak je to zdravsie a dalo sa. Ak mas FB pozri moju stranku. Najdes tam aj foto. www.facebook.com/sevouvkuchyni/...
Vyborna je. Robievam ju casto. Teraz uz aj v pomalom hrnci.