Biely jogurt s vyprážanou rebarborou v mede

debnickovababicka - bez fotkydebnickovababicka, 20. júna 2015

V chladničke čakala rebarbora čo s ňou spravím. A dočkala sa. Jednoducho a rýchlo si pripravíte jogurt na desiatu či olovrant. Recept Debnička od Zobraziť celý popisV chladničke čakala rebarbora čo s ňou spravím. A dočkala sa. Jednoducho a rýchlo si pripravíte jogurt na desiatu či olovrant. Recept Debnička od babičky.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
15 ks olúpaná a nakrájaná na malé kocky
4-5 ks
50 g domáca
1/2 bal.




Postup

  1. 1

    Jogurt si zmiešame s vanilinovým cukrom. Do pohárov si postupne vrstvíme domácu granolu, na to jahody, na to jogurt, opakujeme podľa toho, koľko vám vyjde.

  2. 2

    Na panvici si roztopíme med, pridáme rebarboru. Vyprážame. Ak sa bojíte, že by sa med pripálil, podlejte troškou vody a vyprážajte pokiaľ sa voda neodparí.

  3. 3

    Takto pripravenú rebarboru dajte ako poslednú vrstvu v pohári.

Diskusia k receptu

radost
jednoducho nádhera..jahody i rebarboru mám na stole spolu....už len na urobenie nájsť vôľu..:-)
evanaaa
Rebarboru som ešte nejedla, ale dá sa nahradiť. Ale cukor by som použila radšej vanilkový ako ten vanilínový, inak fajn.......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia