Foto: katarinka123
15
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bielka vyšľaháme na sneh. Žĺtka vyšľaháme c cukrom do peny, postupne prilejeme mlieko a rum, vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s PDP a guarovou gumou, nakoniec vareškou primiešame sneh, vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 200 stupňov cca 15 minút
- 3
Z mlieka a pudingového prášku si uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť, heru a cukor vyšľaháme do hustej peny, a potom postupne primiešavame vychladnutý puding Cestom si vyložíme srnčný chrbát, ktorý si potrieme džemom na džem dáme plnku na plnku ovocie a uzavrieme to plátom piškótového cesta, prikryjeme papierom zaťažíme a dáme stuhnúť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu