Bezlepkový ovocný tunel

Autor receptu: katarinka123

15
porcií
60 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Bielka vyšľaháme na sneh. Žĺtka vyšľaháme c cukrom do peny, postupne prilejeme mlieko a rum, vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s PDP a guarovou gumou, nakoniec vareškou primiešame sneh, vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť na 200 stupňov cca 15 minút
  2. Z mlieka a pudingového prášku si uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť, heru a cukor vyšľaháme do hustej peny, a potom postupne primiešavame vychladnutý puding Cestom si vyložíme srnčný chrbát, ktorý si potrieme džemom na džem dáme plnku na plnku ovocie a uzavrieme to plátom piškótového cesta, prikryjeme papierom zaťažíme a dáme stuhnúť