Bezlepková čerešňová bublanina

redakcia - fotkaredakcia, 25. septembra 2009
6
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
250 g
5 ks
1 balíček
250 g
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom. Pridáme zmäknutý tuk a postupne aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec zľahka primiešame vyšľahaný sneh z bielkov.

  2. 2

    Cesto vylejeme na tukom vymazaný a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme čerešne, ktoré predtým z jednej strany obalíme v múke, aby sa pri pečení neprepadli do cesta.

  3. 3

    Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180 stupňov Celzia asi 30 minút.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
Vymazať
vie mi niekto napisať co to je 250 gks muky a kolko vajec sem ide , je tam vajcia 5 g
vopred srdecna vdaka