Foto: goralik
Dezert mnou podávaný po štedrej večeri, keďže mi v komore začínali hniť banány
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
2 minút
na 80 °C
na 80 °C
Postup
-
1
prekrojíme pozdĺžne banány,
- 2
naukladáme na dezertné taniere (prihnitou stranou nadol)
- 3
polejeme čokoládou tam, kde to najviac vidno
- 4
pridáme mandarínky namáčané v čokoláde
- 5
vpichneme natrhané oblátky a držíme pol hodiny, kým neprestanú padať
- 6
polejeme čokoládou a modlíme sa aby oblátky nespadli
- 7
rozšľaháme šťahačku a naonačíme ju na taniere ku tomu
- 8
podávame s vaječným likérom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ma napadlo,či to nie je ten istý pod iným nickom a len si z nás robí srandu..