Baileys pralinky - tekuté

figovnik - bez fotkyfigovnik, 7. novembra 2013
Baileys pralinky - tekuté
Foto: figovnik

www.figovnik.com

Suroviny

20 g
50 g
40 g
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čokoládu na škrupinky na jednu formu asi 150-200g ja som zvolila k tejto plnke horkú. Postup pre vyliatie škrupiniek si prečítate na mojej stránke na vareche alebo na www.figovnik.com tak isto ako aj recept na fondánovú hmotu.

  2. 2

    Roztopíme si bielu čokoládu (nad parou alebo v mikrovlnke-ale v tomto prípade na viackrát a neustále vyberať a premiešať-inak prihorí). Do misky s roztopenou čokoládou pridáme baileys a fondánovú hmotu poriadne premiešame. Maslo si vyšlaháme na penu a pridáme ho do k ostatným ingredienciám. Znova ešte vyšlaháme, až kým hmota nebude perfektne hladká a zjednotená. Vylejeme si škrupinky do foriem a dáme vychladiť. Potom plníme s plnkou a necháme cez noc v chladničke. Na druhý deň opatrne uzatvárame škrupinky.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Dezerty, Na sladko, Nepečené cukrovinky, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@figovn ík....ty si Orion či Figaro..??dokonalé sladkosti tu predvádzaš...