Bagetové účko

Autor receptu: emdy

Bageta je bežné faast food jedlo na Slovensku. Má pomerne významné postavenie v dennej spotrebe slovákov. /pohybuje so okolo 100t kusov denne/ O kvalite a čerstvosti by sa dalo dlho diskutovať, aj keď výrobcovia sú väčšinou certifikovaný IFS a BRC. Tu ponúkam trošku inú variantu, ktorá je pomerne efektná. :)

60 minút
príprava

Suroviny

    Postup

    1. Myslím, že tu je dosť dobrých receptov na bagetové pečivo, tak Vás tým nebudem zbytočne zaťažovať. Ide len o spôsob spracovania cesta. Použijeme na pečenie klasický bagetový plech, ktorý dáme do rúry obrátene. Poukladáme obdĺžnikové pláty cesta /pozor, musia byť po stranách menšie o cca 1 centimeter, nakoľko cesto zväčší svoj objem a by sa Vám polepili/
    2. no a pri plnení sa fantázii medze nekladú :) :) :)