Ach tie prsia fotorecept

cezar - fotkacezar, 10. februára 2015
Ach tie prsia (fotorecept)
Foto: cezar

Hádam si uvedomujeme, kde všade nás prsia stretávajú, či už morčacie, kačacie, kuracie... a pri tom nás duševne obohacujú...

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
150 - 200 g
400 g
250 ml
1 ks
3 - 4 strúčiky
0,5 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko si pekne nakrájame a pripravíme

    Ach tie prsia (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na oleji si orestujeme cibuľu,

    Ach tie prsia (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    pridáme mäso a dobre opekáme.

    Ach tie prsia (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Keď je mäso zatiahnuté, pridáme na kocky pokrájanú Nivu, mrazenú brokolicu a miešame, až sa syr začne topiť. Potom zalejeme smotanou, pridáme cesnek a všetko spolu dobre prevaríme.

    Ach tie prsia (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Omáčka by nemala byť riedka. Niva a cibuľa urobí svoje. Dochucujeme opatrne, pretože syr je dosť slaný. Podávame s cestovinou, hranolkami alebo s varenými zemiakmi s maslom.

    Ach tie prsia (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

16 komentárov k receptu
jujoska lepšie čítaj
"dohustíme ju buď instantou bielou zásmažkou, alebo zátrepkou z múky a trošky mlieka"

Opäť chýba zaradenie do kategórie slovenská kuchyňa ..........

Pridaj komentár k receptu: