Foto: cezar
Hádam si uvedomujeme, kde všade nás prsia stretávajú, či už morčacie, kačacie, kuracie... a pri tom nás duševne obohacujú...
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetko si pekne nakrájame a pripravíme
-
2
Na oleji si orestujeme cibuľu,
-
3
pridáme mäso a dobre opekáme.
-
4
Keď je mäso zatiahnuté, pridáme na kocky pokrájanú Nivu, mrazenú brokolicu a miešame, až sa syr začne topiť. Potom zalejeme smotanou, pridáme cesnek a všetko spolu dobre prevaríme.
-
5
Omáčka by nemala byť riedka. Niva a cibuľa urobí svoje. Dochucujeme opatrne, pretože syr je dosť slaný. Podávame s cestovinou, hranolkami alebo s varenými zemiakmi s maslom.
okey..čo sa recepisu týka..
bude pozajtra s karfiolom..
dovolené..??
:-)
"dohustíme ju buď instantou bielou zásmažkou, alebo zátrepkou z múky a trošky mlieka"
Opäť chýba zaradenie do kategórie slovenská kuchyňa ..........