Značka Dolcela - novinka na trhu

31. októbra 2011     4 minúty čítania

Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL je na slovenskom trhu roky známa ako expert na ochucovadlá.

Tie hravo spoznáte podľa modrého obalu s obrázkom kuchárika. Ochucovadlo je vyrobené zo sušenej zeleniny a špecifických korenín. Môžete si ním dochutiť zeleninové, mäsové jedlá, ale aj polievky, cestoviny, či ryby. Stačí pridať pár lyžíc do jedla pár minút pred dovarením a pripravované pokrmy získajú lahodnú chuť a zmyselnú vôňu. Okrem klasického ochucovadla môžete siahnuť aj po Podravke Natur, ochucovadle, ktoré je bez pridaného glutamánu a ďalších aditív.

Okrem ochucovadla spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL ponúka aj ďalšie druhy produktov – krájané paradajky, kečupy, rybie konzervy, cestoviny, či ryžu a rôzne strukoviny značky Lagris. Teraz však prichádza na Slovensko absolútna novinka – pudingy značky Dolcela, ktoré si vďaka svojej kvalite nájdu fanúšikov bez rozdielu veku a pohlavia.

Lahodné príchute, opojná vôňa a krémová konzistencia – to sú typické vlastnosti všetkých pudingov značky Dolcela. Môžete si vybrať z klasickej rady, prémiovej rady alebo obľúbený známy taliansky dezert Panna Cotta. Klasická rada vám ponúka pudingy s príchuťou čokoláda, kakao, vanilka a jahoda. Alebo si môžete uvariť Dolcelu MAXI – výhodné balenie, pri ktorom z 1 vrecúška pripravíte puding až z 1 litra mlieka. Máte na výber vanilkový alebo čokoládový. V prémiovej rade si pochutnáte na jedinečnej nugátovej príchuti, čokoládovej alebo vanilkovej, ktorá v sebe skrýva pravý vanilkový struk - spoznáte ho podľa drobných tmavých zrniečok.



Záleží len od vašej momentálnej nálady a príležitosti, ktorý puding si pripravíte. Jednoducho a rýchlo vyčaríte lahodný dezert, po ktorom si všetci oblížu prsty (alebo lyžičky :-)). Puding si môžete ozdobiť podľa vlastnej fantázie – čerstvým alebo zaváraným ovocím, piškótami, či čokoládovými hoblinkami. Pudingy značky Dolcela sa dajú použiť aj na prípravu zaujímavých, chutných a netradičných zákuskov. Rôzne recepty nájdete na www.podravka.sk. Ak takýto zákusok ponúknete svojim hosťom, tak k vám budú chcieť chodiť na návštevu stále.


Vyhraj jedinečný chutný balíček od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL!

Zapojiť sa môže každý, kto miluje sladké maškrtenie, rád vymýšľa a realizuje nové recepty, je vynaliezavý, tvorivý a samozrejme rád fotografuje :-D. Stačí do 10.11. 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk poslať fotku, na ktorej musí byť zobrazený obal novinky od Podravky – niektorý z pudingov značky Dolcela. Sladkej fantázii sa medze nekladú – odfotografovať môžete chutný recept pripravený z pudingu Dolcela alebo sa môžete odfotiť pri zaujímavej činnosti, či na netradičnom mieste.

Vyhráva až 5 výhercov, ktorí získajú zaujímavý balíček plný chutných produktov od spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL.






Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala týchto piatich výhercov balíčkov:

1. Ivana Šoóšová, Malé Zálužie
2. Silvia Dolníková, Vráble
3. Mária Gorelková, Lednické Rovné
4. Vlasta Mäsiarová, Žiar nad Hronom
5. Marta Eskudtová, Lúčnica nad Žitavou


KOMERČNÁ INFORMÁCIA



Diskusia k článku

Vymazať
dorisa
Videla som pudingy v košíkoch ľuďom, ale som sa zabudla isť na ne pozrieť do regála. Určite tam zabehnem, páčia sa mi. určite sa do súťaže zapojím sladkým niečím.
Vymazať
evanaaa
Budem sa musieť po nich podívať, ale ak sú už s cukrom, tak potom nič pre mňa, škoda.
Vymazať
sany11
ako sa hovori " obal predava" a vyzeraju velmi dobre.uz som zvedava na tu chut.
Vymazať
tetuska
v našom HM som už videla pudinky uvedenej značky, ale som ešte nevyskúšala, uvarím si na večeru, som zvedavá, či sú kvalitné a hlavne aký majú šmak... dokonca je na trhu už aj Pana Cota, neviem, či som to dobre napísala, včera som ju robila prvýkrát, podobne ako puding, vyklopila som a preliala šťavou z kompótu, výborná pochúťka, vyskúšajte...
Vymazať
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
som Slovenka žijuca v Chorvatsku,puding DOLCELA mi je najlepsi puding aj na kremy aj samotne jest.aj druhe vyrobky su velmi dobre,Panna cotta je vynikajuca(niekedy ju dam aj medzi biskvit)ale najlepsia je zo stavou z lesnej zmesi.
Vymazať
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
pani evanaaa!Panna cotta je uz s cukrom ale pudingy nie su
Vymazať
sany11
ja som ich kupila tiez v tescu uz som aj vyskusala a mozem povedat ze nam velmi chutia.su fakt vyborne odteaz kupujem len tieto.
Vymazať
dorisa
@mojack , vy nemáte tesco? teraz je v takých stojanoch, kde sú len výrobky Dolcela. Veľa šťastia prajem pri hľadaní. Ja som ich aj dnes videla, je tam celý sortiment, my sme okresné menšie mesto a máme ich.
Vymazať
dorisa
jéééééééééééj, vyhrala som, ďakujem. Už sa teším na balíček!!!! Blahoželám všetkým.
Vymazať
dorisa
Dnes osm dostala výhru, balíček od Podravky, pudingy Dolcela 24 ks, ak som dobre rátala, Veľké ďakujem.







 



TOPlist