Súťaž:
Vyhraj hriankovač Catler!

Varecha.sk, 21. júla 2011     4 minúty čítania

Odpovedz správne na otázku a si v hre hriankovač Catler! [AKTUALIZOVANÉ 28.07.2011 o výhercov súťaže]

Hriankovač Catler získava:

Stella Pifflová, Trenčín

Srdečne blahoželáme!


Stačí do 28.7.2011 správne odpovedať na uvedenú otázku a si v hre hriankovač Catler.

Súťažná otázka: Koľko modelov hriankovačov ponúka aktuálny sortiment značky Catler??

Správnu odpoveď posielajte do 28.júla 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk. Zo správnych odpovedí vyberieme jednu, ktorej autor získa hriankovač Catler.

Hráte o 1 x hriankovač Catler






Hriankovač Catler TS4010 - Rýchla a ľahká príprava hrianok

Podsvietený displej zobrazuje nastavený stupeň opečenia a po spustení hriankovacieho cyklu sa začne odpočítavanie času opekania. Dokončenie procesu opekania oznámi zvuková signalizácia TOAST READY. S prednastavenými funkciami je veľmi ľahké i ohriatie hrianky bez ďalšieho opekania alebo opečenia zmrazeného pečiva. S funkciou CRUMPET, ktorá umožňuje intenzívnejšie opečenie z jednej strany, neprídu skrátka ani milovníci rozpečených bagiet alebo anglických lievancov. Obsahuje aj nadstavec na zapekanie pečiva, s ktorým ľahko zapečiete bagetku alebo rožok. Odporúčaná cena: 77,99 €

Technické parametre hriankovača Catler:
Otvory hriankovača pre 2 hrianky, Spustenie / zdvih hrianky: manuálny / automatický, Počet stupňov opečenia: 9, LCD displej so stupnicou opekania, Systém automatického centrovania pre rovnomerné opečenie, Funkcia rozmrazovania, Funkcia opakovaného ohrevu, Funkcia „Crumpet“ , Tlačidlo pre okamžité prerušenie prevádzky, Funkcia „High Lift“ umožňuje vyšší zdvih pečiva, Zvuková signalizácia „Toast Ready“ oznamuje ukončenie procesu opekania, Nadstavec pre rozpekanie pečiva, Vyberateľná miska na omrvinky, Priestor pre uloženie sieťového kábla, Príkon: 970 W, Použité materiály: nerezová oceľ, Rozmery (š×h×v): 27,3 x 17,2 x 19,7.

Bližšie informácie nájdete na www.catler.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 21.júla v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 28. júla o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Redakcia zverejní meno víťaza na stránkach portálu Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    jozka
    hriankovače su 4 . len neviem ako sa zapojiť do suťaže
    gabhus
    Táto stránka (zkroslakova@perex.sk ) vraj neexistuje - tak neviem, mám rovnaký problém ako Jožka.....
    sandratamer
    @gabhus , skopíruj si tú adresu a tak to pošli, ak klikneš na podčiarknutú časť, tá je neaktívna. Adresa funguje, stačí ju naozaj buď opísať, alebo skopírovať.




     



    TOPlist