Veľká vianočná súťaž:
Pridajte recept a hrajte o ceny v hodnote 500 eur!

Redakcia Varecha.sk, 4. novembra 2021     3 minúty čítania

Štedrý záver roka! Na posledné dva mesiace tohto roka sme pre vás pripravili špeciálnu vianočnú súťaž o fantastické ceny v hodnote až 500 eur. A čo je nemenej skvelé, odmeníme až 21 z vás!



Praktické kuchynské spotrebiče a potreby, prísady na pečenie a pekné knihy, to všetko spolu v hodnote 500 eur na vás čaká v našej Veľkej vianočnej súťaži, ktorá bude prebiehať celé dva záverečné mesiace tohto roka.

Do súťaže automaticky zaradíme každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. novembra do 31. decembra 2021.

Po skončení súťaže zostavíme rebríček najklikanejších (najčítanejších) receptov a z autorov, ktorých recepty sa v tomto rebríčku umiestnili, vyžrebujeme 21 výhercov, ktorí získajú jednu z cien. Rebríček najklikanejších receptov Veľkej vianočnej súťaže spolu s nickmi vyžrebovaných autorov zverejníme v prvej polovici januára 2022 na našej stránke Varecha.sk.




Pravidlá súťaže (kliknite pre otvorenie PDF)


Spracovanie osobných údajov:


  • Účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže o Najlepšie recepty mesiaca za účelom losovania a rozposielania výhier


  • Zoznam osobných údajov:


    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk


    • e-mailová adresa


    • u autorov vyžrebovaných receptov - meno, priezvisko, adresa a číslo telefónu


  • OUR MEDIA SR a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO51267055, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže Najlepšie recepty mesiaca. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, dpo@perex.sk alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z..

  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.


  • Okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk.


Diskusia k článku




 



TOPlist