Varecha 46/2014:
Jedlá k vínu

Pravda, 8. novembra 2014     3 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 14. novembra v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na jedlá k všetkým druhom vín. Tentoraz to budú lahôdky, ktoré pripravil aj Pavol Šebest, šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.

Jedlá k vínu v Pravde v piatok 14. 11. 2014.

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Závin s klobásovou plnkou na vínovej omáčke
- Šalát s ovocím a zázvorovo-citrusovým dressingom
- Marinovanú zajačiu panenku s gratinovaným feniklom
- Kačacie prsia s gaštanovo-slivkovou plnkou
- Steak vo vínovej omáčke s gratinovanými šampiňónmi
- Halibuta plneného mozzarellou a sušenými paradajkami
- Roládu z panenky a špargle s cviklovým pyré
- Dubákové rizoto v parmezánovom košíčku
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné


Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist