Neváhajte a vyskúšajte recepty na jedlá k všetkým druhom vín. Tentoraz to budú lahôdky, ktoré pripravil aj Pavol Šebest, šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Jedlá k vínu v Pravde v piatok 14. 11. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Závin s klobásovou plnkou na vínovej omáčke
- Šalát s ovocím a zázvorovo-citrusovým dressingom
- Marinovanú zajačiu panenku s gratinovaným feniklom
- Kačacie prsia s gaštanovo-slivkovou plnkou
- Steak vo vínovej omáčke s gratinovanými šampiňónmi
- Halibuta plneného mozzarellou a sušenými paradajkami
- Roládu z panenky a špargle s cviklovým pyré
- Dubákové rizoto v parmezánovom košíčku
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku