Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 30. októbra k vám príde magazín Varecha opäť na 16-tich stranách. Nájdete v ňom recepty na nedeľný obed a v rubrike Majstri varešky vám najlepšia slovenská šéfkuchárka Zuzana Sisáková predstaví recepty na ľahké domáce varenie. Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk a z TV Varecha rozhovor so speváčkou Janais a jej recept na kura na karí s basmati ryžou.
Menu na nedeľný obed pripravil Pavol Búci, šéfkuchár hotela Termál vo Vyhniach.
Naučte sa pripraviť:
- Venčeky so syrovou penou a s údeným lososom
- Kačacie rillettes
- Kurací vývar so šafranovými rezancami
- Hovädzí jazyk s pistáciami a tekvicovým pyré
- Grilovanú cuketu s ovčím syrom
- Lososa v sezamovej kôrke s feniklovým pyré
- Vaječný shot so snehom
- Tortičky s čokoládovým krémom a ovocím
- Vyprážané grundle so smotanovým dipom
- a ďalšie dobroty
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 30. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku