Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
tradičné jedlá z babičkinej záhrady v modernej úprave. Pripravil ich aj
Štefan Benďák, šéfkuchár hotela Mikado**** v Nitre. Nezabudnite tiež na
užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Tradícia v novom šate
v Pravde v piatok 4. 8. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Papriku so zeleninovou plnkou
- Pšeničnú kašu s ovocím
- Bryndzové kroketky na cibuľkovom kréme
- Zapekanú mrveničku s čerešňami
- Grilovaný syr s cibuľou
- Paprikáš z kuriatok
- Tekvicu so žemľovou knedľou
- Lazane ako slivkové gule
- Pirohy s ricottou a marinovanou cviklou
- Pečený zeler s kôprovou omáčkou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku