Varecha 22/2021:
Skvelý domáci fast food

Redakcia Varecha.sk, 3. júna 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete už v piatok 4. júna v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 4. júna na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša recepty na to, ako sa dá pripraviť zdravý ale zároveň labužnícky fast food, na ktorom si môžu pochutnať aj ľudia s rôznymi intoleranciami.

V rubrike Majstri varešky navarí svoje obľúbené recepty na jún prezident Zväzu kuchárov a cukrárov Vojto Artz. Naučí vás pripraviť tvarohové knedličky s jahodami, karfiolovú polievku s lososovými haluškami, zaúdeného pstruha s hubovou praženicou a grilované rebrá na čínsky spôsob.

Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Prečítať si môžete aj rozhovor s herečkou a moderátorkou Oľgou Belešovou, ktorá hovorí, že varí v prvom rade zdravo a pre TV Varecha urobila mandeládu a cícerové placky s cuketou.

Recepty pre zdravý a chutný fast food pripravila Barbora Kyšková, autorka vegánskeho blogu ReBarbora a členka skupiny Šuhajíci pri panvici.


Naučte sa pripraviť:

- Špaldovo-pohánkové palacinky s domácim malinovým chia džemom
- Pizzu z lavaš chleba
- Tofu prsty s hranolkami a avokádovou majonézou
- Vegánsky syr
- Burger z červenej repy a pohánky
- Vegánsku tresku
- Zapekané tortilly taquitos
- Jablkový koláč Apple pie
- Guľky z tempehu

Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 4. júna v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist