Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 4. júna na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša recepty na to, ako sa dá pripraviť zdravý ale zároveň labužnícky fast food, na ktorom si môžu pochutnať aj ľudia s rôznymi intoleranciami.
V rubrike Majstri varešky navarí svoje obľúbené recepty na jún prezident Zväzu kuchárov a cukrárov Vojto Artz. Naučí vás pripraviť tvarohové knedličky s jahodami, karfiolovú polievku s lososovými haluškami, zaúdeného pstruha s hubovou praženicou a grilované rebrá na čínsky spôsob.
Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Prečítať si môžete aj rozhovor s herečkou a moderátorkou Oľgou Belešovou, ktorá hovorí, že varí v prvom rade zdravo a pre TV Varecha urobila mandeládu a cícerové placky s cuketou.
Recepty pre zdravý a chutný fast food pripravila Barbora Kyšková, autorka vegánskeho blogu ReBarbora a členka skupiny Šuhajíci pri panvici.
Naučte sa pripraviť:
- Špaldovo-pohánkové palacinky s domácim malinovým chia džemom- Pizzu z lavaš chleba
- Tofu prsty s hranolkami a avokádovou majonézou
- Vegánsky syr
- Burger z červenej repy a pohánky
- Vegánsku tresku
- Zapekané tortilly taquitos
- Jablkový koláč Apple pie
- Guľky z tempehu
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 4. júna v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku