Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 21. mája na 16-tich stranách.
V hlavnej téme nájdete recepty na dezerty z prvého ovocia, ktoré sa rodí v slovenských záhradách. V rubrike Majstri varešky navarí šéfkuchárka Zuzana Sisáková z popradskej reštaurácie Víno and Tapas. Naučí vás pripraviť sezónne jedlá - krémovú polievku z medvedieho cesnaku s bylinkovou knedličkou, pečenú špargľu s holandskou omáčkou, jemne karamelizovaným maslom a trebuľkou, smrže plnené tvarohovou penou a jogurtovú panna cottu s jahodami.
Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor so známou speváčkou, herečkou a spisovateľkou Gizkou Oňovou, ktorá napiekla piškótovú tortu.
Dezerty z jahôd a višní pripravila šéfcukrárka hotela Devín Katarína Lešková.
Naučte sa pripraviť:
- Jahodové tartaletky- Jahodové makrónky
- Jahodové šamrole
- Jahodovo-rebarborový koláč s mrveničkou
- Jahodové taštičky
- Čokoládové suflé s višňami
- Višňový sorbet
- Schwarzwaldské tortičky
- Višňový clafoutis
- Višnový tart
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 21. mája v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku