Taniere plné elixíru zdravia:
Pochúťky z kyslej kapusty, takmer zázračnej zeleniny

Redakcia Varecha.sk, 24. novembra 2022     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na výborné pochúťky z kyslej kapusty vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 25. novembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé jedlá z kyslej kapusty. Nájdete v nej najlepšie recepty napríklad na šurdicu, placky so syrom a s kyslou kapustou či na pôstnu kapustnicu. Nechýbajú tiež praktické tipy a zaujímavé fakty o tomto elixíre zdravia, Dozviete sa napríklad, ako ju urobiť tak, aby bola ľahko stráviteľná aj ktoré prísady z nej urobia ozajstnú lahôdku.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na prípravu jedál z kyslej kapusty z portálu Varecha.sk a tiež tipy na víkendové varenie z morčacieho mäsa. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



V piatkovej prílohe Varecha na vás čakajú tieto recepty:

- Šurdica
- Placky so syrom a s kyslou kapustou
- Meteník z kyslého mlieka a kapusty
- Pôstna kapustnica
- Zapečená prekladaná kyslá kapusta
- Bravčové závitky plnené kyslou kapustou
- Sedliacka bieda
- Quiche s kyslou kapustou a s paprikou
- Pošírovaný morčací rezeň s čiernym koreňom
- Morčacie rolky s fazuľou
- Morčacia roláda s orechovým pestom
- Morčacie prsia s bravčovou a gaštanovou plnkou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 25. novembra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist