Súťaž:
Súťaž o najlepšie fotorecepty a zážitky s Tescomou!

Varecha.sk, 9. septembra 2010     7 minút čítania

Chystáš sa niečo chutné uvariť a pridať recept na Varechu.sk? Tak zober do ruky foťák, zdokumentuj celý postup prípravy a pridaj recept na našu stránku. Každý fotorecept bude zaradený do súťaže o fantastické ceny od spoločnosti Tescoma! Taktiež môžete vyhrať tieto krásne ceny aj za pridanie gastronomického zážitku z dovolenky!

Ako vyhrať? Stačí do štvrtka 16. septembra 2010 do 12:00 pridať vlastný fotorecept s nafoteným postupom prípravy jedla. Taktiež máte aj ďalšiu možnosť zapojiť sa do súťaže. Určite ste si z dovoleniek prinesli veľa zážitkov spojených s jedlom, tak neváhajte pridať aj váš príbeh. Dajte nám vedieť, čo krásne ste počas prázdnin zažili. Zo všetkých súťažných receptov a zážitkov pridaných počas trvania súťaže vyberie redakcia Varecha.sk vždy raz za týždeň tie najlepšie, ktorých autori získajú krásne ceny od spoločnosti Tescoma .


V tomto kole súťaže môžete zabojovať o týchto praktických pomocníkov do kuchyne:

  • 2 x Jedálenský príbor PARIS, 24 ks













  • 1 x Podnos s 2 miskami FIESTA











  • 2 x Zásobník na chlieb WOODY














  • 1 x Panvica KASHMIR













  • 1 x Etažérka 3-poschodová GUSTITO

















  • 1 x Kanvica na čaj PINO














  • Veríme, že pridávanie gastronomických zážitkov a receptov s nafoteným postupom bude pre vás veľkou výzvou a vymyslíte čo najzaujímavejšie recepty. Nezabudnite preto, vždy keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s foťákom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac receptov a pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru!

    Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept bude v danom súťažnom týždni zaradený do súťaže o atraktívne ceny od spoločnosti Tescoma . Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o bezmäsité, jarné jedlo, z francúzskej kuchyne atď.). Pri zážitku nezabudnite napísať k jeho názvu do zátvorky "dovolenka" .

    Kompletný sortiment Tescomy si môžete pozrieť na tejto stránke .


    Výsledky súťaže z minulého kola o pomocníkov do domácnosti od spoločnosti Tescoma:

    Súpravu PRESTO, 11 dielnu získava recept:
    Pečená kačica od používateľa jerica

    Wok PRESTO s pokrievkou získava recept:
    Koložvárska kapusta od používateľa Nicopopa

    Stojan malý Funny Mummy s náradím získava recept:
    Pudingový vrkoč od používateľa Ailuj82

    Všetkým výhercom gratulujeme, súťažiacim ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšie krásne fotorecepty a nové zážitky!
    Zoznam všetkých súťaží

    Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v momente jej vyhlásenia na Varecha.sk a končí sa vždy vo štvrtok po týždni od vyhlásenia súťaže o 12:00.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania), pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu, alebo gastronomického zážitku na Varecha.sk, v prípade receptu aj s fotodokumentáciou prípravy jedla a jeho zaradenie do príslušných kategórií.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varecha.sk vyberie vyhrávajúce recepty alebo zážitky vždy bezprostredne po uzávierke súťaže. Hodnotiace kritériá sú: pri recepte originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, atraktívnosť fotodokumentácie (všetky kritériá majú rovnakú váhu), pri zážitku budeme výhercov žrebovať.
  • Rovnaký autor (zaregistrovaný používateľ Varechy) môže vyhrať neobmedzený počet cien. Počet súťažných receptov a zážitkov od jedného autora nie je obmedzený. Jeden recept, či zážitok však môže vyhrať len jednu cenu.
  • Porota zverejní zoznam vyhrávajúcich receptov a zážitkov na Varecha.sk do 48 hodín od uzávierky súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry budú zaslané výhercovi priamo spoločnosťou Tescoma ihneď po obdržaní kontaktných údajov na výhercov od spoločnosti Perex, a.s., Bratislava. Do zahraničia sa výhry nedoručujú. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., zmluvný spolupracovník organizátora, ani rodinný príslušník (rodič, manžel/manželka, dieťa, súrodenec) zamestnanca či zmluvného spolupracovníka. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, porota určí náhradný vyhrávajúci recept.
  • Diskusia k článku

    jerica
    "waaaw" musím opísať večer , ako som prišla a zistila , že tá moja kačka mala úspech. Bola som u priateľky , práve mali nachystanú večeru , jabľčkový kompót , (vôňa vanilky a klinčeka sa ťahala po celom byte ) s jogurtom , vlašskými orechami , medík sa ťahal po jogurte , hovorím , takú chutnú , zdravú , ľahkú večeru , to musím dať na VARECHU pre naše (dievčatá-varcháčky/ov) , prídem domov , dám polovičke večeru , povesím prádlo , zapnem PC , prelúskam poštu , face , nakuknem na varechu , prezriem recepty čo pridali naše prispievateľky , otvorím stránku Tescoma , chcela som pozrieť aké výrobky budú dané do ďaľšej súťaže , prezerám , myšou ťahám stránku , až tu prídem na pečená kačica , zrazu neviem , čosi ma myklo , musela som sa nadýchnuť , rozbúchalo sa mi srdiečko , tak som prežívala radosť z výhry , možno aj tlak sa pobláznil ,
    potešila som sa ako malé dieťa , že ten recept , pečená kačica si zaslúžila výhru , snaha nebola márna , bola korunovaná , za čo veľmi pekne ďakujem , aj za komentáre k mojm receptom od všetkých , beriem všetky komentáre z nadhľadom , lebo "koľko ľudí toľko chutí " preto sa teším pozitívnym ale aj negatívnym ohlasom , rada sa priučím dobrému , nebránim sa učiť, dokiaľ to bude v mojej moci. Teším sa prispievateľom "zážitky" , príspevky do "diskusií" našťastie sa nevarí politika , hoci niekedy to vrie aj v parlamentnom hrnci , za to ďakujem VARECHE , že je voči tomu "imunná" Ďakujem za výhru , gratulujem prispievateľom receptov , ktoré boli korunované výhrou.
    janger
    @jerica , tesim sa s tebou, uplne si tie tvoje pocity viem predstavit! Ake je to krasne, ked sa tak vieme tesit! Blahozelam ti ku krasnej vyhre. A ten grecky jogurtik u priatelky, to je lahoda, to aj ja mam velmi rada. A tak isto aj @Nicopopa a @Ailuj82 , blahozelam!!!
    jerica
    @michsamant @janger @Nikopopa @Aljuj ďakujem za úprimnosť , blahoželania , aj to je ako výhra , to sa cení tiež. Je dobrý pocit keď manžel , deti , trebárs hosť , dojedia tvoje ponúknuté s láskou spravené jedlo , zložia príbor , servítkou pretiahnu ústa , povedia , BOLO TO VÝBORNÉ , to je tiež pocit výhry , za čo som nesmierne vďačná , stačia slová uznania. To sa stalo teraz mne , na VARECHE , ZA ČO , EŠTE RAZ ĎAKUJEM.
    tatranka
    Blahoželám ku krásnej výhre. A ta tvoja úprimnosť a radosť z výhry je ozaj milá.
    jerica
    moje zlaté kočky , ďakujem vám všetkým , viem že dobrých receptov je veľa , viem koľko času samé varenie , medzi varením keď chcete , aby fotoaparát nebol mastný , zakaždým umyť ruky a cvakať , stíhať , aby nič neprihorelo , aby to aj vyzeralo a bolo jedlé a chutné , fotení , vkladaní na web varecha , je ťažké vybrať z toľkých , cena je len jedna , pripadla "kačke" čo už ?! , teším sa a prajem všetkým , nech ich recepty budú raz ocenené , ja si vážim aj vaše komentáre k receptom , to je tiež jedna veľká výhra , poteší keď otvorím zlodeja času PC , zbadám @tatranka @enerrgizer (vždy ma napadne baterka) @janadelfi @pivonka @egreska @michsamant @bambulka51 veľa , veľa ďaľších , ktorých som tu nespomenula a obľubila pri komentároch , mojich receptov, bola by to ležatá osmička , čiže nekonečná rada . Ďakujem !! :-))
    egreska
    @jerica to je poďakovanie ako keby si získala Oscara :-))) ale tešíme sa s tebou ...
    evas13
    Blahoželám k výhre všetkým výhercom :)
    dobizu
    Srdečne sa teším s výhercami a prajem im, aby si užili krásne ceny. Sú zaslúžené! :-)
    jody
    Vsetkym blahozelam! Ten super pocit je na nezaplatenie, vsak?
    egreska
    prave mi dobry ujo doniesol šalatovu misu ,čo som vyhrala davnejšie..je nadherná,nevem sa na nu vynadívat a je obrovska ,čakala som malu mištičku :-)) dakujéééém..(už len urobit nejaky dobrý šalat...)
    jody
    Mne prisli hrnce, mame doma vianoce. :D




     



    TOPlist