Súťaž:
Krémové pudingy na špeciálne príležitosti + výsledky súťaže

Inzercia, 7. decembra 2012     6 minút čítania

Čakáte hostí a nemáte čas vypekať náročné koláče a dezerty? Alebo chcete pripraviť pre rodinu niečo malé, čo nezaberie veľa času, ale napriek tomu ulahodí maškrtným jazýčkom? Pudingy sú tou najlepšou voľbou!

Pudingy sú jednoduché a urobiť ich zvládne aj menej zručný „kuchtík“ alebo dieťa. O čo jednoduchšia je ich príprava, o to viac však chutia. Stačí len staviť na tú správnu a najobľúbenejšiu príchuť. Klasikou sú nepochybne vanilka a čokoláda. Nechajte sa však zlákať na experiment a vyskúšajte netradičné príchute, napríklad unikátny nugát.

Spoločnosť Podravka ponúka pre náročnejšie a maškrtnejšie jazýčky prémiové pudingy značky Dolcela. Sú lahodne krémové, majú exkluzívnu chuť a ich opojná vôňa je lákadlom pre všetkých maškrtníkov. Sú bez pridaného cukru, takže si ich môžete dopriať častejšie bez pocitu výčitiek. Nechajte sa unášať na vlnách fantázie, zaborte lyžičku do chutného sladučkého pudingu a vychutnávajte si skvelé príchute – Bourbon vanilka, Čokoláda a Nugát.

Ak si vyberiete príchuť Bourbon vanilka, môžete sa tešiť na skutočnú chuť pravej vanilky. Spoznáte ju podľa malých kúskov mletých strukov bourbon vanilky, ktoré sú tmavej farby. V Čokoládovej príchuti sa spája nezameniteľná chuť čokolády a kakaa, ktorá rozpáli všetky chuťové poháriky. Jej tajomstvo dokonalosti spočíva v správnom pomere výbornej tmavej čokolády a kakaového prášku. Ak si zvolíte príchuť Nugát, môžete si vychutnávať harmonické spojenie obľúbenej čokolády a lieskových orieškov.
Vychutnávajte si lahodné krémové pudingy Dolcela a ich sladký dotyk fantázie ako dlho chcete. Dobrú chuť!

Inšpirujte sa na www.podravka.sk


Súťaž


Pošlite nám fotografie uvarených pudingov značky Dolcela, ktoré ste si sami zaujímavo vyzdobili do 5. decembra 2012 na adresu online@pravda.sk. Aby ste boli zaradení do žrebovania, na fotografii musí byť zobrazený obal niektorého z produktov značky Dolcela. Najkrajšie a najoriginálnejšie 3 fotografie budú odmenené balíčkami produktov Podravka. Nezabudnite do predmetu e-mailu napísať nadpis: Podravka 2 a do textu e-mailu napísať vašu adresu a telefonický kontakt.








Výsledky 2. kola súťaže:


Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala z 2. kola súťaže týchto troch výhercov balíčkov produktov Podravka:

1. Monika Pitoňáková, Batizovce



2. Katarína Tóthová, Dolný Bar



3. Anna Saganová, Svidník







Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s . , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 29. novembra 2012 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 5. decembra 2012 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce fotografie z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky a spĺňajú určené podmienky súťaže. Počet súťažných fotografií od jedného autora nie je obmedzený.
  • V prípade, že sa porota na výhercoch nezhodne, rozhodne sa o výhre pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené fotografie na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a . s . , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.



  •  



    TOPlist