Fazuľky zelené


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fazuľky zelené :

Cestoviny s omáčkou Cestoviny s omáčkou Vaše

Keďže mi zostali v chladničke nejaké suroviny, chcela som ich nejako využiť :)

Letný zeleninový hrniec s mletým jahňacím mäsom (fotorecept) Letný zeleninový hrniec s mletým jahňacím mäsom (fotorecept) Vaše

V lete dobre padnú zeleninové jedlá kombinované s mäsom.

Milánske risotto so zelenými fazuľkami Milánske risotto so zelenými fazuľkami Vaše

Skúste. Doprajte si namiesto štrku - rizoto našich mám s kuracími prsiami alebo zbytkami mäsa, mrazenou zeleninou a uvarenou ryžou, tento recept, čo nemusíte zajedať kyslou uhorkou. Je to tak krémové-musí risotto liať ako láva - a plné chutí, že nie je potrebná žiadna príloha, iba dobré víno.

Ryža so zeleninou a vňaťou Ryža so zeleninou a vňaťou Vaše

Recept som nevytvorila, len odkukala z letáčiku; páčilo sa mi na ňom, že všetko sa uvarilo v jednej panvici. Pokiaľ použijete teflónovú, ryžu netreba už počas varenia vôbec miešať. Zelenina sa uvarí do mäkka a ryža z nej nasaje veľa chuti.

Kuracie stehná so sušenými paradajkami a zelenými fazuľkami (fotorecept) Kuracie stehná so sušenými paradajkami a zelenými fazuľkami (fotorecept) Vaše

Vykostené kuracie stehná pokrájame na kocky, pásiky...a dáme marinovať do dresingu, peperoncína a cesnaku. Ja som nechala celú noc.

Palócka polievka podľa Gundela (fotorecept) Palócka polievka podľa Gundela (fotorecept) Vaše

Túto polievku varieval z úcty sám slávny János Gundel, otec šéfkuchára Károlya Gundela, spisovateľovi a milovníkovi madarskej palóckej kuchyne Kálmánovi Michszáthovi vo svetoznámej reštaurácii Gundel v Budapesti, kde sa stala vychýrenou a obľúbenou polievkou, recept som vybrala z jeho vzácnej kuchárskej knihy.

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou Vaše

Tento pokrm můžete doplniti o jinou sezonní zeleninu . Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Zeleninková s petržlenovými haluškami Zeleninková s petržlenovými haluškami Vaše

Keď ostane v chladničke veľa zbytkovej zeleniny, ktorej sa potrebujete bleskovo zbaviť :-)

Červené kokosové karí s krevetami Červené kokosové karí s krevetami Vaše

jedno z mojich najobľúbenejších jedál

Zemiaky so zelenou fazuľkou a tymianom (fotorecept) Zemiaky so zelenou fazuľkou a tymianom (fotorecept) Vaše

Jednoduchý a rýchly obed, alebo večera. Neviem čo viac dodať, jednoducho mi to chutí :)

Zeleninový bulgur Zeleninový bulgur Vaše

Cibuľku spolu so šampiňónmi osmažíme na oleji. Dozlatista. Len čo budú mať šampiňóny nahnedlú farbu a pustia šťavu, pridáme na kolieska pokrájanú mrkvu, hrášok a zelené fazuľky. Medzičasom si nakrájame najemno avokádo (asi 0,5cm pásiky), paradajky si nakrojíme a prelejeme horúcou vodou.

Panenka s pretlačenými zemiakmi a fazuľkou Panenka s pretlačenými zemiakmi a fazuľkou Vaše

Tento recept som si vymyslela narýchlo a mojim chutil .

Kurací kari kebab / chicken korma kebabs Kurací kari kebab / chicken korma kebabs Vaše

Kura na kari, ryza s fazulkami, susenou slivkou, poppadoms - indice krekry - chrumkavé "lokše" :-) http://www.google.co.uk/search?q=poppadoms&hl=en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=dBxBT9LvLuKR0AXi4fyPDw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA8Q_AUoAQ&biw=1280&bih=544

Filet s daniela s marhuľovým čatní Filet s daniela s marhuľovým čatní

Filety z daniela prudko ugrilujeme, pečieme pri 180 °C 7 až 8 minút, vytiahneme a mäso necháme odkrviť, o 5 minút môžeme podávať.

Vrecká z hovädziny a syra Vrecká z hovädziny a syra

Bresaolu nakrájame na tenké plátky. Rozotrieme syr gorgonzola dolce a nabok poukladáme zelené fazuľky. Stiahneme do potravinárskej fólie a dáme na 15 minút silne schladiť. Podávame prerezané naprieč.



Aktuálne súťaže

Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist