Fazuľky zelené


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fazuľky zelené :

Domáca bravčová krkovička na fazuľkách (fotorecept) Domáca bravčová krkovička na fazuľkách (fotorecept) Vaše

Dnešný obed..len tak v oddychovom tempe...)

Zelené fazuľky na oleji Zelené fazuľky na oleji Vaše

Tento jednoduchý letný recept pochádza z Grécka. Zvládnu ho aj úplní začiatočníci. Inšpiráciu mám z jednej gréckej kuchárky. Trochu som upravila pomer surovín (hlavne rajčín - tých som dala viac, lebo sa tam veľmi hodia).

Cestoviny s omáčkou Cestoviny s omáčkou Vaše

Keďže mi zostali v chladničke nejaké suroviny, chcela som ich nejako využiť :)

Letný zeleninový hrniec s mletým jahňacím mäsom (fotorecept) Letný zeleninový hrniec s mletým jahňacím mäsom (fotorecept) Vaše

V lete dobre padnú zeleninové jedlá kombinované s mäsom.

Milánske risotto so zelenými fazuľkami Milánske risotto so zelenými fazuľkami Vaše

Skúste. Doprajte si namiesto štrku - rizoto našich mám s kuracími prsiami alebo zbytkami mäsa, mrazenou zeleninou a uvarenou ryžou, tento recept, čo nemusíte zajedať kyslou uhorkou. Je to tak krémové-musí risotto liať ako láva - a plné chutí, že nie je potrebná žiadna príloha, iba dobré víno.

Ryža so zeleninou a vňaťou Ryža so zeleninou a vňaťou Vaše

Recept som nevytvorila, len odkukala z letáčiku; páčilo sa mi na ňom, že všetko sa uvarilo v jednej panvici. Pokiaľ použijete teflónovú, ryžu netreba už počas varenia vôbec miešať. Zelenina sa uvarí do mäkka a ryža z nej nasaje veľa chuti.

Kuracie stehná so sušenými paradajkami a zelenými fazuľkami (fotorecept) Kuracie stehná so sušenými paradajkami a zelenými fazuľkami (fotorecept) Vaše

Vykostené kuracie stehná pokrájame na kocky, pásiky...a dáme marinovať do dresingu, peperoncína a cesnaku. Ja som nechala celú noc.

Palócka polievka podľa Gundela (fotorecept) Palócka polievka podľa Gundela (fotorecept) Vaše

Túto polievku varieval z úcty sám slávny János Gundel, otec šéfkuchára Károlya Gundela, spisovateľovi a milovníkovi madarskej palóckej kuchyne Kálmánovi Michszáthovi vo svetoznámej reštaurácii Gundel v Budapesti, kde sa stala vychýrenou a obľúbenou polievkou, recept som vybrala z jeho vzácnej kuchárskej knihy.

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou Vaše

Tento pokrm můžete doplniti o jinou sezonní zeleninu . Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Zeleninková s petržlenovými haluškami Zeleninková s petržlenovými haluškami Vaše

Keď ostane v chladničke veľa zbytkovej zeleniny, ktorej sa potrebujete bleskovo zbaviť :-)

Červené kokosové karí s krevetami Červené kokosové karí s krevetami Vaše

jedno z mojich najobľúbenejších jedál

Zemiaky so zelenou fazuľkou a tymianom (fotorecept) Zemiaky so zelenou fazuľkou a tymianom (fotorecept) Vaše

Jednoduchý a rýchly obed, alebo večera. Neviem čo viac dodať, jednoducho mi to chutí :)

Zeleninový bulgur Zeleninový bulgur Vaše

Cibuľku spolu so šampiňónmi osmažíme na oleji. Dozlatista. Len čo budú mať šampiňóny nahnedlú farbu a pustia šťavu, pridáme na kolieska pokrájanú mrkvu, hrášok a zelené fazuľky. Medzičasom si nakrájame najemno avokádo (asi 0,5cm pásiky), paradajky si nakrojíme a prelejeme horúcou vodou.

Panenka s pretlačenými zemiakmi a fazuľkou Panenka s pretlačenými zemiakmi a fazuľkou Vaše

Tento recept som si vymyslela narýchlo a mojim chutil .

Kurací kari kebab / chicken korma kebabs Kurací kari kebab / chicken korma kebabs Vaše

Kura na kari, ryza s fazulkami, susenou slivkou, poppadoms - indice krekry - chrumkavé "lokše" :-) http://www.google.co.uk/search?q=poppadoms&hl=en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=dBxBT9LvLuKR0AXi4fyPDw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA8Q_AUoAQ&biw=1280&bih=544

Filet s daniela s marhuľovým čatní Filet s daniela s marhuľovým čatní

Filety z daniela prudko ugrilujeme, pečieme pri 180 °C 7 až 8 minút, vytiahneme a mäso necháme odkrviť, o 5 minút môžeme podávať.

Vrecká z hovädziny a syra Vrecká z hovädziny a syra

Bresaolu nakrájame na tenké plátky. Rozotrieme syr gorgonzola dolce a nabok poukladáme zelené fazuľky. Stiahneme do potravinárskej fólie a dáme na 15 minút silne schladiť. Podávame prerezané naprieč.



Magazín

Sladké maškrty, po ktorých sa deti budú zalizovať
Malé i veľké, všetky ich ľúbime. Tak prečo im na oslavu sviatku detí nenachystať malé prekvapenie? Máme pre vás 10 tipov na neodolateľné detské doboty.

Dubovské či budmerické?
Už tento víkend obujú tisícky enofilov vínne topánky. Od Bratislavy po Smolenice bude tradične otvorených viac ako stopäťdesiat pivníc.

Biela, čierna, či červená: Reďkovka dodá jedlu farbu i vitamíny
Reďkovky už nie sú výsadou len jarných receptov. Táto rýchlorastúca chrumkavá zelenina svojou výraznou chuťou pozdvihne každé jedlo. A vedeli ste, že sa dá využiť aj jej vňať?


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2016
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 30 31

Aktuálne súťaže Varechy

Súťaž na máj o najlepší recept
Súťažíme aj v máji! Pridaj na Varecha.sk svoj recept a budeš automaticky zaradení do našej súťaže o najlepší recept mesiaca a môžete vyhrať pekné ceny.

Najlepšie nápady mesiaca apríl 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca apríl 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

FOTOSÚŤAŽ o najkrajšiu tortu
Máš vo svojom fotoarchíve fotky svojich tortových výtvorov? Neváhaj, pridaj ich na našu stránku Najkrajšie torty a hraj o vstupenky na celoslovenskú cukrársku výstavu TORTY & svet pečenia.

SÚŤAŽ: Aj tento mesiac varte s nami a vyhrajte poukaz do školy varenia v Poluse
Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj v máji.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 21/2016: Bryndzový špeciál Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.


TOPlist