BeBe Dobré ráno
Celozrnné cereálie sú veľmi dôležitou súčasťou nášho jedálneho lístka. BeBe Dobré ráno je príprava nutrične vyvážených...
Pochúťka pre chlapov
Chcem vám poradiť, ako so ženou vybabrať, keď nezaregistruje, že ste už doma a...
Anglické raňajky
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
Crepes so slivkami a jogurtom
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
Osie hniezda
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
Panini s lososom, avokádom a chrenovo – kôprovou smotanou
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
Zdravé raňajky
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej výdatné,...
Bundáš chlebík alá Dodi
Je to recept, ktorý som sám vymyslel a je dosť dobrý, robím ho už roky,...
Praženica s klobásou a sušenými hríbami
Na cibuli opečieme klobásu pridáme sušené hríby korenie vegetu a nakoniec vajcia. S bielym chlebom a...
Bezlepkový chlieb
Najprv si pripravíme kvások. Droždie, štipku soli, lyžičku múky a 1 dl teplej vody...
Mexická praženica
Na panvici rozpálime olej a usmažíme na ňom tortillové placky do chrumkava.
Mexická omeleta
Na panvici rozpálime olej, pridáme zemiaky a cibuľu a za stáleho miešania smažíme asi 12 minút....
Jarná zeleninová omeleta
Vajíčka zmiešame s jogurtom, pridáme soľ, nadrobno nasekanú zeleninu a vylejeme na panvicu, ktorú...
Club Sandwich
Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.
Letná omeleta z karfiolu
Karfiol možno variť, dusiť, zapekať či opekať s vajcami ako mozoček, smažiť, podávať...
Zapekané jablkovo– lekvárové cestoviny
Uvaríme cestoviny a uvarené premiešame s maslom. Vymastíme pekáč a vysypeme ho strúhankou. Na dno pekáča...
Jahodová polievka
Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave
Domáca tlačenka s cibuľou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...
Maďarská bábovka „töki kuglóf“
Droždie necháme vykysnúť v 50 ml mlieka s 2 kockami cukru. Zvyšok cukru necháme rozpustiť vo zvyšnom mlieku.
Jahodová bábovka
Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom a tukom na penu. Pridáme tvaroh, mlieko, citrónovú šťavu, ...
Piškótová bábovka
Žĺtky s cukrom, vanilkovým cukrom a vodou vyšľaháme v mixéri. Postupne prilievame olej. Pomaly striedavo pridávame sneh z...
Bábovka s olejom
Vajcia s práškovým cukrom vyšľaháme do peny a za stáleho šľahania prilievame olej.