Bundáš chlebík alá Dodi

dodinkolv - bez fotkydodinkolv, 6. októbra 2009

Je to recept, ktorý som sám vymyslel a je dosť dobrý, robím ho už roky, je osvedčený.

3-4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
 štipka
1 KL
1 ks
5 ks
0,1 dl
O,2 dl
15 dkg




Postup

  1. 1

    Nakrájame si chlieb, môže byť aj včerajší, rozbijeme si vajcia do misky, ochutíme vegetou, oregánom a cibuľku na jemno nasekanú si nachystáme vedľa. Syr si nastrúhame.

  2. 2

    Chlieb okúpeme v rozšľahanom vajíčku s trochou mlieka.

  3. 3

    Rozpálime olej a dáme upražiť cibuľku s trochou cesnakovej pasty, cibuľku vyberieme a vo výpeku pečieme chlieb. Upečený chlieb ozdobíme cibuľkou s cesnakovou pastou a na vrch dáme strúhaný syr. Je to super, dobrú chuť.

Diskusia k receptu

58vlasta
Ja robím podobne, len nastrúhaný syr dám do vajíčka a tak opekám chlieb.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia