4 roky Varecha.sk:
3,6 milióna receptov a torty, ktoré vás najviac zaujali

Redakcia, 1. októbra 2013     7 minút čítania

Presne pred 4 rokmi - 1. októbra 2009 - začala písať históriu najpopulárnejšia stránka o gastronómii na slovenskom internete – Varecha.sk.



Už sú to 4 roky, čo sme spustili receptovú komunitnú stránku Varecha.sk, pôvodne sme len chceli pridať rubriku s receptami k spravodajskému portálu Pravda.sk.

Postupne sa Varecha rozrástla a dnes združuje desiatky tisíc Varecháčov, navštevujú ju stovky tisíc ľudí, ktorí tu dennodenne čítajú, diskutujú, ale aj pridávajú svoje vlastné recepty. A tak vás potešíme niekoľkými štatistikami.

3,6 milióna receptov


Registrovaní používatelia na Varecha.sk si pridali do svojich kuchárskych kníh viac než 3,6 milióna receptov. Dôkaz, že sa ľuďom recepty páčia môže byť aj v tom, že ôsmi používatelia majú, každý, vo svojej Kuchárskej knihe viac než desiatky tisíc receptov. Ak chcete mať aj vy svoju kuchársku knihu, jednoducho pri každom recepte kliknite v pravom stĺpci na pridanie do Kuchárskej knihy a tá sa vám sama vytvorí.

Oslavujte s nami štvrté narodeniny - každý deň o štvrtej


Počas nasledujúceho týždňa, každý deň o štvrtej popoludní, nájdete na Varecha.sk článok s rebríčkom obľúbenosti niečoho alebo niekoho z Varechy. Dnes - keďže máme narodeniny – začíname rebríčkom 12 najobľúbenejších tort, ktoré si užívatelia Varechy najčastejšie uložili do kuchárskych kníh, zajtra si pozriete 12 najklikanejších diskusií a pozajtra? Nechajte sa prekvapiť. Každý deň po 16:00 zverejníme článok s nejakým zaujímavým rebríčkom.


12 najobľúbenejších tort počas 4 rokov Varechy



Poradie je celkom unikátne, lebo okrem Sacherovej tory sa v rebríčku neumiestnila žiadna „klasická torta“. Nájdeme tu však Hriešnu tortu, prevažujú torty s chuťou známych značiek cukroviniek (Dots, Raffaello, Kinder, Milka, Daim) a popri nich sa v prvej dvanástke zviezla dvakrát aj Krtkova torta.

Takže poďme na to:



2.Hriešna torta (fotorecept)Hriešna torta (fotorecept)690 kuchárskych kníh od Alexdidi


3.Rafaelo torta (fotorecept)Rafaelo torta (fotorecept)675 kuchárskych kníh od Eldina






6.Sacherova tortaSacherova torta607 kuchárskych kníh od Abend


7.Kinder torta (fotorecept)Kinder torta (fotorecept)607 kuchárskych kníh od Rennatte


8.Jednoduchá MILKA tortaJednoduchá MILKA torta600 kuchárskych kníh od H8u


9.Ikea DAIM tortaIkea DAIM torta591 kuchárskych kníh od Tinna333


10.Domáca krtkova torta (fotorecept)Domáca krtkova torta (fotorecept)590 kuchárskych kníh od Janka1710




12.Kilimandžáro (fotorecept)Kilimandžáro (fotorecept)488 kuchárskych kníh od Adkas



POKRAČOVANIE ZAJTRA O ŠTVRTEJ:
Zajtra po 16:00 nájdete na Vareche 12 najklikanejších diskusií, ktoré boli počas 4 rokov na Vareche.



Diskusia k článku

maminaevca
Blahopřeji,jste inspirativní a jsem ráda,že u vás najdu plno receptů našich babiček a vaší slovenské kuchyně.Děkuji :-)
dorisa
toľko receptov? až sa nechce veriť, blahoželám, som rada že aj moje recepty prispeli k tomu číslu
redakcia
@dorisa pod tým číslom 3,6 milióna myslíme recepty v Kuchárskych knihách, samozrejme jeden recept môže byť vo viacerých KK. Rekordné recepty, ktoré sú ešte v najviac KK zverejníme ešte :)
ariela6
blahoželam som velmi rada že je takato stranka som tu každy den a vždy tu najdem niečo zaujimave či je to v diskusii alebo v receptoch
luska
Prajem všetko najlepšie a veľa pekných a dobrých receptov do budúcna.
radost
všetkých prosím:
stravujte našu VARECHU zdravo-
by dožila sa vysokého veku hravo...:-)
i v komentároch vyhnime sa hriechu
radšej viacej smiechu
a každý denne sa tešiť bude našu na VARECHU..
živio..!!
jerica
Milá Varecha.sk .
Krásne škôlkarske dieťa, z plienok vyrástlo do krásy, naučilo sa v tom chodiť od prvých internetových slovíčok, nasledovali aj obrázky, dokonca si v tej VARECHA škôlke našlo priateľky, pri slovíčkach sa sem tam pomýlilo, aj niekedy pohašterilo, ale neublížilo, teraz už len oslavu chystať a zaželať vysokého veku, ako krásne píše naša @radost . :-)
radost
..a to ja zo srdca všetkým nám..
bo tu - na VARECHE- radosť prežívam...:-)
rela
Na Vareche som sa naucila vela veci, do ktorych by som sa nikdy nepustila. Nie vzdy sa mi vsetko podari podla mojich predstav,ale vzdy sa mam od koho poucit. Vdaka za Varechu a pripajam sa k blahozelaniam
trubica
Gratulujem a posielam prianie veľa úspechov a "varecháčom" veľa zdravia a radosti, pripájam veľké ĎAKUJEM...
janazjarku
Blahoželám a teším sa z toho, že patrím tiež do tejto úžasnej rodiny kde sa s láskou varí a pri jedení dobré jedlo chváli :-) Vareche tiež ďakujem za skvelých netových kamarátov za ich úprimné komentáre jednoducho je radosť sem prísť .-)
natba
Gratulacia Vareska, dufam, ze nam este velmi dlho budes robit spolocnost!
maartina
...posielam VEĽKÚ gratuláciu a nech sa našej vareške pekne darí ďalej ...je mi cťou, že aj ja patrím do komunity "varecháčov" a mám obrovskú radosť z toho, že jeden z mojich receptov patrí medzi najobľúbenejšie :)
garanco
Aj ja sa pripájam k blahoželaniu k narodeninám:
Prajem Vám veľa trpezlivosti s nami "Varecháčmi", veľa dobrých nápadov do ďalších rokov, všetkým v redakcii pevné zdravie a radosti z práce!
Vyslovujem Vám veľké Ď A K U J E M !!!
Varecha je aj moja najobľúbenejšia a najnavštevovanejšia stránka.
hannah22
Milá Vareška gratulujem , zbehlo to ako voda, už 4 roky nám celý tým každý den prinášate nové recepty a zážitky či diskúsie , na ktoré sa teším a považujem Vás všetkých, spolu s varecháčmi za súčast svojho života. Ďakujem za recepty , pohodu.... všetkým želám pevné zdravie aj nervy , radost z práce. Dúfam že nám ešte dlho dlho budete robit spoločnost.... :))
izabella929
K Vášku krásnemu jubileu srdečne blahoželám..) Prajem do ďalších rokov, veľa tvorivých nápadov a nech sa Vám v ďalších rokoch darí..Varecha patrí medzi moje obľúbené stránky, kam nakuknem každý deň a vždy tam nájedem inšpiráciu a niečo nové...Veľa zdaru celej redakcii..)Ďakujem za to akí ste úžasní..
majka2111
prajem celému kolektívu veľa zdaru do ďalšej práce a veľa inšpirujúcich receptov
elixir
Nech sa i naďalej darí tejto peknej stránke. :)
kuchticka
Ja sa tiez pripajam, chvalu a vdaku vzdavam
zakladatelom tejto spolocnicky mojej
a vsetkym clenom rodiny nasej (varechacskej).

Mam vas vstkych rada a prajem dalsie uspechy Vareche a vsetkym co pridavaju pekne fotorecepty (obetuju svoj cas na varenie a fotenie, pridavanie na Varechu).Tiez citam rada zaujimave a casto vesele zazitky zo zivota varechacov.
Tak nech sa nam dari, nech vam to "vari" :-)))
adkas
Pridavam sa do radu vsetkych gratulantov a iba kratko zazelam nech sa vam dari a nech nam to spolu dobre pecie a vari :)...Happy birthday :)
ywett
Blahoželám a nech sa i naďalej dobre darí! :-)






 



TOPlist