Zákusok s pomarančovým sirupom

olga42 - fotkaolga42, 25. júna 2011
Zákusok s pomarančovým sirupom
Foto: olga42

Lahodný osviežujúci zákusok.

Suroviny

1 ks alebo dobošové
3 ks
1,25 l
9 PL
1 balík
1 konzerva
3 ks
4 ks




Postup

  1. 1

    Zo zlatých klasov,pomarančového sirupu,kryšt.cukru uvaríme plnku.Na plech poukadáme pláty/môžu byť aj keksy Indián/.Zalejeme polovicou uvarenej zmesi.Celý povrch pokryjeme okrúhlymi piškótmi.Na piškóty poukladáme pokrájaný ananás a zalejeme zvyšnou plnkou.Necháme vychladnúť.Po vychladnutí rozotrieme na plnku so stužovačom vyšľahanú šlahačku.Vrch posypeme čokoládovými hoblinkami.Dáme stuhnúť do chladničky.

Diskusia k receptu

evanaaa
Ak sa píše sirup, tak nejde o džus, to by hádam malo byť jasné, je v tom predsa rozdiel. Myslím, že Olga42 to napísala správne. Sirup je v surovinách aj v postupe.Olga42, vidím už podľa pridaných ingrediencií, že to bude ( aj je) dobrý koláč. A mohol by sa použiť aj ananásový puding. Ak by bol aj pomarančový, bolo by tiež dobre.
olga42
Marienka.Ja dávam sirup s Tesca ten lacný,býva pomarančový alebo malinový v plastovej flaše za asi 0.35 centov.Pozdravuje Olga.
olga42
evanka.Sirup može byt podla toho kto aký chce ale ja som dala pomarančový,lebo som použila do neho aj sirup s cedeného ananásu.Pozdravujem Olga.
cica2
môže byť chuťovo výborný, taký svieži...už je v mojej kk:))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia