Foto: micho
zdroj Toňa
30 + 30 minút
príprava
príprava
15 - 20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme hladké cesto, zabalíme do fólie a dáme na 1/2 hodinu do chladu.
- 2
Potom cesto rozvaľkáme, nakrájame na trojuholníky, naplníme plnkou podľa chuti (ja som dal slivkový lekvár) zrolujeme do tvaru rohlíčka, poukladáme na plech (nemusíte nechávať medzi nimi veľa miesta, rohlíčky narastú skôr do výšky ako do šírky) a v dobre vyhriatej rúre upečieme do zlata. Ešte teplé pocukrujeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@sonijamt : Díky ztuženému tuku těsto lístkuje.
@sonijamt cesto je podobné lístkovému