Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
1
Postup
1
Syr si nastruhame na malych slzičkach,pridame vajičko a rukami premiešame aby sa to pekne cele spojilo.Tvorime gulky alebo placky a obalujeme v struhanke.Je to super zmena,je to raz -dva hotove a nevyteka !!!
...skúšala som to teraz ale aj so šunkou, ale nedali sa mi robiť z toho placky, až keď som pridala trochu strúhanky, potom sa mi podarili, ale podľa mňa sú ešte chutnejšie ako vyprážaný syr...
Volakto tu na Vareche v minulosti navrhol v muffinovej forme.
Mne nevytecie nikdy, lebo ja syr nevysmazam. Ja to nepovazujem za jedlo. Naco vysmazat, ked sa da zjest surovy. To je moja filozofia. Vari sa ma len to, co sa neda jest za surova. :-) Prepalovany olej tiez nie je najzdravsi, obsahuje kancerogeny. Tak nevysmazajte a nekazte zdravie rodine. :-)
NO dovolim si nesuhlasit s predchadzajucim komentom ze to nie je jedlo...mňam!! no ale tak sto ludi sto chuti, ja som na vyprazanom syre s hranolkami priam zavisla. No musi ho pripravit niekto iny lebo tiez vzdy vytecie, nemam vacsej zlosti, aj teraz sa prave krasne roztiekol po pancivi.. nastastie som robila takyto nevytekavy, len posledne kusky som na skusku klasicky obalila ci nahodou.. ale nie, kdeze, zostavam pri struhanom :)
mne to tiez zvykne vytekat ak sa ho snazim robit klasicky - vyprazat krajany a tak sa preto vzdy radsej vraciam k starej finte,ktoru ma naucila este ako mladu babu kamoska mojho stryka - postruhat na malickych slzickach,zmiesat iba s vajickom - pocet podla mnozstva syra,aby sa dali robit karbonatky - vyvalat ich iba v struhanke a vysmazit. je to rychle,dobre a za tie roky co to robim,sa mi este ani raz nestalo,ze by vytiekol-uspech je zaruceny a chutia vyborne!!!
dobrú chuť.
Mne nevytecie nikdy, lebo ja syr nevysmazam. Ja to nepovazujem za jedlo. Naco vysmazat, ked sa da zjest surovy. To je moja filozofia. Vari sa ma len to, co sa neda jest za surova. :-) Prepalovany olej tiez nie je najzdravsi, obsahuje kancerogeny. Tak nevysmazajte a nekazte zdravie rodine. :-)