Veľké bowle

redakcia - fotkaredakcia, 6. augusta 2009
Veľké bowle

Pripravuje Jozef Fuska, barmanažér Trafo Music Bar

20 minút
príprava

Suroviny

1/2
3 ks
80 g
80 g
80 g
1 kg
40 g
0,7 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ovocie nakrájame na malé kúsky. Mätu nakrájame na drobné kúsky. Ovocie vložíme do sklenej misky, zalejeme sektom Hubert De Luxe.

  2. 2

    Podľa chuti pridáme vodku a rum. Do škrupiniek marakuje vložíme maliny a sklenú misku ozdobíme lístkami mäty.

  3. 3

    Náš tip: Bowle je ideálny nápoj na party. Navyše jeho prípravu zvládne naozaj aj začiatočník.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, , Sezónne jedlá, Letné, , Studené pokrmy

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre