Veľké bowle

redakcia - fotkaredakcia, 6. augusta 2009
Veľké bowle

Pripravuje Jozef Fuska, barmanažér Trafo Music Bar

20 minút
príprava

Suroviny

1/2
3 ks
80 g
80 g
80 g
1 kg
40 g
0,7 l




Postup

  1. 1

    Ovocie nakrájame na malé kúsky. Mätu nakrájame na drobné kúsky. Ovocie vložíme do sklenej misky, zalejeme sektom Hubert De Luxe.

  2. 2

    Podľa chuti pridáme vodku a rum. Do škrupiniek marakuje vložíme maliny a sklenú misku ozdobíme lístkami mäty.

  3. 3

    Náš tip: Bowle je ideálny nápoj na party. Navyše jeho prípravu zvládne naozaj aj začiatočník.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia