Túto štrúdlu robievam už veľmi dlho a vždy sa vydarí.
60 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Všetko spolu zmiesime smotanu pridávam podľa potreby ani netreba celá. Ja som vyskúšala aj s kyslou smotanou zdá sa mi ešte lepšia.
- 2
 Bravčovú masť roztopíme nie na horúco a primiešame 3 PL hladkej múky.Cesto vyvaľkáme a potrieme masťou prekladáme asi tri krát ako lístkové cesto. Potom ho rozdelíme na štyri kusy rozvaľkáme na tenko ako sa dá a plníme.
- 3
 Používam plnku tvarohovú, orechovú, makovú a čokoládovú. Z vrchu potriem vajíčkom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu