Tvarohový zázrak

ggreen - bez fotkyggreen, 17. augusta 2014

Tento recept mám od kamarátky, ktorá túto tortu robieva v lete na oslavy... studená je najlepšia :)

12
porcií
35 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 ml
2 balíčky
2 balíčky
500 g
1 ks
100 g
2 balíčky
1 balíček
 na ozdobenie
 na ozdobenie




Postup

  1. 1

    Z mlieka, pudingu, vanílinového cukru uvaríme hustejší puding, ktorý necháme vychladnúť.Po vychladnutí zamiešame do pudingu tvaroh, žľtok a cukor. Riadne vyšľaháme.

  2. 2

    Do tortovej formy naukladáme vrstvu piškót, ktoré zalejeme časťou krému. Na krém naukladáme ľubovolné čerstvé alebo zavárané ovocie. Zopakujeme vrstvu piškót a krému. Vrchnú časť torty tvorí ovocie.

  3. 3

    Želatínu rozpustíme vo vode podľa návodu a teplú nalejeme na vrch torty. Tortu odložíme do chladničky a necháme stuhnúť (odporúčam na celú noc). Pred podávaním nakrájame a ozdobíme šľahačkou.

Diskusia k receptu

micanela
mnam, u mna by asi nestihla byt v chladnicke celu noc - chodila by som kostovat ci uz je dobra




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia