Tento recept mám od kamarátky, ktorá túto tortu robieva v lete na oslavy... studená je najlepšia :)
12
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z mlieka, pudingu, vanílinového cukru uvaríme hustejší puding, ktorý necháme vychladnúť.Po vychladnutí zamiešame do pudingu tvaroh, žľtok a cukor. Riadne vyšľaháme.
- 2
Do tortovej formy naukladáme vrstvu piškót, ktoré zalejeme časťou krému. Na krém naukladáme ľubovolné čerstvé alebo zavárané ovocie. Zopakujeme vrstvu piškót a krému. Vrchnú časť torty tvorí ovocie.
- 3
Želatínu rozpustíme vo vode podľa návodu a teplú nalejeme na vrch torty. Tortu odložíme do chladničky a necháme stuhnúť (odporúčam na celú noc). Pred podávaním nakrájame a ozdobíme šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu