Tvarohový zázrak

Autor receptu: ggreen

Tento recept mám od kamarátky, ktorá túto tortu robieva v lete na oslavy... studená je najlepšia :)

12
porcií
35 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z mlieka, pudingu, vanílinového cukru uvaríme hustejší puding, ktorý necháme vychladnúť.Po vychladnutí zamiešame do pudingu tvaroh, žľtok a cukor. Riadne vyšľaháme.
  2. Do tortovej formy naukladáme vrstvu piškót, ktoré zalejeme časťou krému. Na krém naukladáme ľubovolné čerstvé alebo zavárané ovocie. Zopakujeme vrstvu piškót a krému. Vrchnú časť torty tvorí ovocie.
  3. Želatínu rozpustíme vo vode podľa návodu a teplú nalejeme na vrch torty. Tortu odložíme do chladničky a necháme stuhnúť (odporúčam na celú noc). Pred podávaním nakrájame a ozdobíme šľahačkou.