Foto: ancicka
20 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
300 g |
|
200 g |
|
3 ks celé |
|
1 bal. |
|
250 g hrudkovitý |
|
250 g |
|
trocha trocha vlažné |
|
podľa chuti kompótové |
|
Postup
-
1
Zmäknuté maslo,vajcia a cukor vymiešame,pridáme tvaroh.V múke zamiešame kypriaci prášok a pridáme do tvarohovej masy.Zamiešame.Vytvorí sa nám hustejšie cesto a vtedy pridáme trocha mlieka,iba tak aby sa cesto dalo rozotrieť na vymastený plech
-
2
Ked je cesto rovnomerne rozotrené,na cesto rozložíme scedené ovocie podľa chutí.Upečieme.
-
3
Upečený a vychladený koláč ozdobíme čokoládovou polevou.
Diskusia k receptu