Tvarohový dezert s broskyňami
Petra Hübler
z cukrárskej výrobne Hübler v Trnave, 14. mája 2022
z cukrárskej výrobne Hübler v Trnave, 14. mája 2022

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 dóza (410 g) |
|
1 bal. |
|
250 g |
|
125 g |
|
20 g (alebo podľa chuti) |
|
1/2 bal. |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Broskyne necháme na sitku odkvapkať, šťavu zachytíme. Broskyne rozmixujeme s 50 ml šťavy.
- 2
Tvaroh zmiešame s mascarpone, cukrom a so 100 ml broskyňovej šťavy.
- 3
Do pohárov vrstvíme 2 PL broskyňového pyré, 2 PL tvarohového krému, vrstvu rozdrvených cookies. Zopakujeme ešte raz (podľa veľkosti pohárov) a ľubovoľne ozdobíme.
Tiež tvarohový dezert:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu