Foto: evelynisko
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tvaroh si zmiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Žĺtok si vymiešame do penista s kryštálovým cukrom a vmiešame ho do tvarohovej plnky.
- 2
Vydlabeme si rožky, aby nám vznikli akési lodičky a naplníme ich tvarohovou plnkou. Na tvarohovú plnku poukladáme broskyne nakrájané na mesiačiky a priložíme vrchné časti rožkov.
- 3
Naplnené rožky obalíme vo vymiešaných vajíčkach a dáme vysmážať na rozpálený olej. Nakoniec posypeme cukrom zo všetkých strán a podávame s broskyňami a s tvarohovou plnkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu