Tvarohové rožky
	        Autor receptu: evelynisko
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15  minút príprava  | 
				  	  
				  	5 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Tvaroh si zmiešame s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Žĺtok si vymiešame do penista s kryštálovým cukrom a vmiešame ho do tvarohovej plnky. 
 - Vydlabeme si rožky, aby nám vznikli akési lodičky a naplníme ich tvarohovou plnkou. Na tvarohovú plnku poukladáme broskyne nakrájané na mesiačiky a priložíme vrchné časti rožkov. 
 - Naplnené rožky obalíme vo vymiešaných vajíčkach a dáme vysmážať na rozpálený olej. Nakoniec posypeme cukrom zo všetkých strán a podávame s broskyňami a s tvarohovou plnkou.