tento recept som si vymyslela sama, lebo tie prekladané žemlovky mi moc nechutili.
30 minút
príprava
príprava
40-50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Rožky nakrájam na kocky a zalejem zohriatou smotanou. Môžeš použiť aj mlieko, ale ja dávam smotanu, lebo potom tam už nemusí prísť žiadne maslo. 
- 2
Žľtka vymiešam s cukrom a van. cukrom do peny. pridám tvaroh namočené hrozienka v rume a nahrubo postrúhané jablká a premiešam.Potom pridám namočené rožky. 
- 3
Pridám bielka vyšlahané s štipkou soli a spojím s pripravenou masou. Vložím do vymastenej a kokosom vysypanej tortovej formy a upečiem. 
- 4
Pred koncom zakryjem alobalom, aby sa prepiekolo, ale zhora nezhorelo 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu