tento recept som si vymyslela sama, lebo tie prekladané žemlovky mi moc nechutili.
30 minút
príprava
príprava
40-50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rožky nakrájam na kocky a zalejem zohriatou smotanou. Môžeš použiť aj mlieko, ale ja dávam smotanu, lebo potom tam už nemusí prísť žiadne maslo.
- 2
Žľtka vymiešam s cukrom a van. cukrom do peny. pridám tvaroh namočené hrozienka v rume a nahrubo postrúhané jablká a premiešam.Potom pridám namočené rožky.
- 3
Pridám bielka vyšlahané s štipkou soli a spojím s pripravenou masou. Vložím do vymastenej a kokosom vysypanej tortovej formy a upečiem.
- 4
Pred koncom zakryjem alobalom, aby sa prepiekolo, ale zhora nezhorelo
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu