Trojfarebná bábovka
Zdena Malčeková
kuchárka Pivnice pri studni v Detve, 13. februára 2011
kuchárka Pivnice pri studni v Detve, 13. februára 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Cukor vymiešame s vajíčkami, potom pridáme smotanu, prášok do pečiva, vanilkový cukor, múku a všetko spolu vymiešame.
- 2
Do vymastenej a múkou vysypanej formy vlejeme 1/3 cesta, do druhej tretiny primiešame kakao, do tretej tretiny jahodové granko a nakrájané kompótové jahody.
- 3
Formu naplníme a dáme piecť do dobre vyhriatej rúry. Bábovku po vychladnutí ozdobíme bielou čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu