Trikolóra víťaza

Zdeněk Michálek
šéfkuchár hotela Holiday Inn v Bratislave, 5. mája 2011
Trikolóra víťaza
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

200 g
0,2 l
50 g
250 g
1 ks
10 plátkov




Postup

  1. 1

    Jahody a cukor rozmixujeme a pridáme 3 plátky napučanej želatíny. Dáme do pohára a necháme stuhnúť. Medzitým dáme ďalšie 4 plátky želatíny do curacaa a dáme ďalšiu vrstvu.

  2. 2

    Do mascarpone dáme dreň z vanilkového struku a pridáme ďalšiu želatínu. Môžete dozdobiť čerstvým ovocím.

Diskusia k receptu

stefanm
...takže podľa autora receptu majstri sveta budu Rusi!?!?Ale takto by to vyzeralo krajšie,nie?


akeber
keby toto podávali našim hokejistom pred zápasom , určite by sme zvíťazili
vieraa
Fandíme a držíme palce naším hokejistom, je to pekný nápad
astheart
Děvčata, vždyť je to jedno..... Ty barvy přece zůstanou stejné.....Je to prima nápad, krásně to vypadá a určitě to bude mňam!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia