Foto: henriet
kto má rád raffaelo tak na tejto torte si isto pochutí
1
porcia
porcia
45 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Vymiešame žĺtka s cukrom , vodou a múkou s PDP. Korpus upečieme a rozrežeme na tretiny . Jednu tretinu korpusu si rozdrvíme a použijeme do plnky.
- 2
Zvaríme šľahačky , pridáme polámanú bielu čokoládu nech sa rozpustí. Necháme úplne vychladnúť, najlepšie cez noc , druhý deň vyšľaháme , pridáme kokos a rozdrvenú časť korpusu. Natrieme medzi zvyšné dva korpusy .
- 3
Vyšľaháme si 3tiu šľahačku natrieme ňou vrch a boky torty a posypeme kokosom alebo dookola môžme dať mandľové lupienky . A torta je hotová :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu