Torta Raffaello

henriet - fotkahenriet, 7. apríla 2013
Torta Raffaello
Foto: henriet

kto má rád raffaelo tak na tejto torte si isto pochutí

1
porcia
45 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

5 ks
150 g
100 g
50 ml
Plnka:
3 ks
2 ks
160 g




Postup

  1. 1

    Vymiešame žĺtka s cukrom , vodou a múkou s PDP. Korpus upečieme a rozrežeme na tretiny . Jednu tretinu korpusu si rozdrvíme a použijeme do plnky.

  2. 2

    Zvaríme šľahačky , pridáme polámanú bielu čokoládu nech sa rozpustí. Necháme úplne vychladnúť, najlepšie cez noc , druhý deň vyšľaháme , pridáme kokos a rozdrvenú časť korpusu. Natrieme medzi zvyšné dva korpusy .

  3. 3

    Vyšľaháme si 3tiu šľahačku natrieme ňou vrch a boky torty a posypeme kokosom alebo dookola môžme dať mandľové lupienky . A torta je hotová :)

Diskusia k receptu

0veronika0
chcem sa spytat,do cesta nepridavame vyslahane bielka?a co presne znamena zvarime slahacky?:)dakujem pekne
henriet
ou bielky som nejak zabudla napísať, isteže tam idú i ony do cesta , zvariť , pre mňa znamená , že už budú vrieť , vtedy ich treba vypnúť ;)
3sandra3
Dnes som tortu robila. Má super chuť. Fotku pridám neskôr.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia