Foto: alzbetty
Chutné, zdravé, rýchle, jednoducho úžasné! Tieto tofu opekané chips ma naučila kamarátka Lucka na dovolenke a bola som unesená! Sú vhodné do šalátu, na Zobraziť celý popisChutné, zdravé, rýchle, jednoducho úžasné! Tieto tofu opekané chips ma naučila kamarátka Lucka na dovolenke a bola som unesená! Sú vhodné do šalátu, na raňajky k pečivu, len tak na zahryznutie a myslím že nepohrdnú ani tvrdohlaví zástancovia nezdravej alebo mäsitej stravy :D
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tofu zbavíme vody a nakrájame na čo najtenšie plátky. Čím tenšie, tým budú potom chrumkavejšie :D
-
2
Potom ho starostlivo posypeme korením (soľ, curry, vegeta, bylinky...), skrátka akýmkoľvek, ktoré nám najviac chutí. Podstatné je, aby nejaké bolo, pretože tofu natural je samotné bez chuti...
-
3
Takto pekne nachystáme dám na suchú rozpálenú nepriľnavú panvicu (teflón to istí) a opečieme poriadne z oboch strán, aby tofu bolo hnedé a chrumkavé :D a baštíme...
dakujem za tip :-)