Tofu chips

Autor receptu: alzbetty

Chutné, zdravé, rýchle, jednoducho úžasné! Tieto tofu opekané chips ma naučila kamarátka Lucka na dovolenke a bola som unesená! Sú vhodné do šalátu, na raňajky k pečivu, len tak na zahryznutie a myslím že nepohrdnú ani tvrdohlaví zástancovia nezdravej alebo mäsitej stravy :D

1
porcia
2 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Tofu zbavíme vody a nakrájame na čo najtenšie plátky. Čím tenšie, tým budú potom chrumkavejšie :D
  2. Potom ho starostlivo posypeme korením (soľ, curry, vegeta, bylinky...), skrátka akýmkoľvek, ktoré nám najviac chutí. Podstatné je, aby nejaké bolo, pretože tofu natural je samotné bez chuti...
  3. Takto pekne nachystáme dám na suchú rozpálenú nepriľnavú panvicu (teflón to istí) a opečieme poriadne z oboch strán, aby tofu bolo hnedé a chrumkavé :D a baštíme...