Tiramisu guľôčky
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Piškóty nalámeme na menšie kúsky. Uvaríme espresso kávu, pridáme do nej amaretto alebo rum a cukor. Zamiešame, aby sa cukor rozpustil.
- 2
Kávu vlejeme do misky s piškótami a premiešame. Pridáme mascarpone a všetko dobre zmiešame (môžeme aj rukami). Hotovú zmes dáme do chladničky na 30 minút.
- 3
Po odstátí z hmoty robíme malé placky, do každej dáme čokoládový krém a formujeme guľôčky. Každú následne obalíme v kakaovom prášku. Vychutnávať si ich môžete hneď, ale lepšie sú, ak chvíľku odstoja v chladničke.
Tiež nepečené guľky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu