Ťavie hrby

ursula4 - bez fotkyursula4, 23. januára 2011

Tento recept som videla v TV,mám ho odskúšaný a u nás je veľmi obľúbený.

4
porcie
50 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 plátky
4 ks
4 plátky
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr si uvaríme ryžu,necháme vychladnúť.Zatiaľ si pripravíme mäsko:kuracie prsia mierne naklepeme cez fóliu,osolíme,okoreníme a sprudka opečieme na oleji.Opečené mäsko preložíme do pekáča,natrieme horčicou,položíme plátok šunky,koliesko ananásu,kôpku ryže a na vrch plátok syra.Podlejeme šťavou z ananásoveho kompótu a výpekom a dáme zapiesť.

  2. 2

    Ak chcete mať väčšie porcie,tak na mäso dajte 2 kôpky ryže a na to dva plátky syra,budete mať dvojhrbú ťavu.

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
zaujímavé, neviem si predstviť tú chuť, keďže ananasový kompót je sladký, ale za vyskúšanie to stojí
Podobná kôpka ako pri mojich krkovičkových vežiach, aj tam sa dávalo kolečko ananásu, ktoré som zamenila za kolečko z kyslejšieho jablka, zdalo sa mi to lepšie, ale aj toto treba vyskúšať.
@salinka ďakujem.Práve dnes som túto dobrotu pripravovala pre návštevu z príležitosti narodenín môjho manžela.Som veľmi rada že všetkým chutilo a tiež aj tebe.
Ja som rada, ze som nasla tento recept, lebo som si uz nepamätala uplne presne poradie, v akom to bolo zapecene. Vedela som len nazov a ze tava mala dva hrby:-) A to najhlavnejsie: ze mi to vellmi chutilo:-)

Pridaj komentár k receptu: