Ťavie hrby

ursula4 - bez fotkyursula4, 23. januára 2011

Tento recept som videla v TV,mám ho odskúšaný a u nás je veľmi obľúbený.

4
porcie
50 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 plátky
4 ks
4 plátky
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najskôr si uvaríme ryžu,necháme vychladnúť.Zatiaľ si pripravíme mäsko:kuracie prsia mierne naklepeme cez fóliu,osolíme,okoreníme a sprudka opečieme na oleji.Opečené mäsko preložíme do pekáča,natrieme horčicou,položíme plátok šunky,koliesko ananásu,kôpku ryže a na vrch plátok syra.Podlejeme šťavou z ananásoveho kompótu a výpekom a dáme zapiesť.

  2. 2

    Ak chcete mať väčšie porcie,tak na mäso dajte 2 kôpky ryže a na to dva plátky syra,budete mať dvojhrbú ťavu.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
zaujímavé, neviem si predstviť tú chuť, keďže ananasový kompót je sladký, ale za vyskúšanie to stojí