Foto: janet
Presný názov je Fašírky z ovsenných vločiek.Moja dcéra nemá rada fašírky z mäsa len tieto. Naozaj sú ako syrové. Vaskúšajte a nechajte sa prekvapiť Zobraziť celý popisPresný názov je Fašírky z ovsenných vločiek.Moja dcéra nemá rada fašírky z mäsa len tieto. Naozaj sú ako syrové. Vaskúšajte a nechajte sa prekvapiť a prekvapte aj tých vašich, nech uhádnu z čoho sú.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pól litra vody dáme variť (len zovrieť) s dvoma lyžicami vegety a za horúca zalejeme ovsenné vločky.
-
2
Premiešame a necháme poriadne vychladnúť.
-
3
Pridáme vajcia,postrúhaný syr a pepř. Riadne premiešame.
-
4
Urobíme gulky a (len) v strúhanke obalíme. Môžeme dať na chvíľku do chladničky,aby sa nám cesto nelepilo na ruky.Vypražíme.
-
5
Ja k fašírkam robievam šošovicový prívarok a podávam s chlebíkom. DOBRÚ CHUŤ VÁM PRAJEM
Do vlociel pridavam majoranku a cesnak a trosku soli. vegetu nie
Vlocky varim vo vode kym sa neodpari a necham vychladnut. Vznikne kasa a potom pridavam uz len vajicka a syr, obalim v struhanke a vysmazim
Nepoznam lepsie, vobec nie je rozoznat ze su z vlociek.
Janet narobila si mi chutky
odporucam
Osvedčený a rýchly recept.