Špagety s kečupom a syrom

izabella929 - fotkaizabella929, 30. novembra 2011

Obľúbené a veľmi rýchlo hotové jedlo..

2
porcie
15 minút
príprava
12 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
2 lyžice, mám domáci




Postup

  1. 1

    Špagety uvarím v horúcej vode.Uložím na tanier, posypem postrúhaným syrom a polejem kečupom...raz-dva hotové...

Diskusia k receptu

hubata
Ešte treba pomastiť, aby sa ti nezlepili.
xanadu1955
nie zlé niekedy sme ich robievali aj my ale skús pridať ešte do horúcich trošku masla dobre ich premiešať a až potom zasypať syrom majú potom lepšiu chuť
izabella929
alexdidi, kečup som zavárala do 2,5 dc. pohárov, ked ho sem dám,tak mi napíšeš, že je to lekvár...fľaša je iba reklama.-))))))
izabella929
hubatá a jazyčnatá, a vieš, že ich nemastím? dám na tanier a ihneď ich baštíme, takže nemajú šancu ani čas sa zlepovať...ale prídi a ja ťa ponúknem a uvidíš, že im nič nechýba, iba hladné bruško:-))xixixixixi...
izabella929
alexdidi, no určite..!.veď sama tá gebuzina umelá ani reklamu nepotrebuje.-)))čítala si, že kečup paradajku ani nevidel? Je v ňom natrepané najviac škodlivých látok..keby ho zadarmo v obchodoch dávali, nechcem ho.-)
polygon
Ale, ale, čo ste sa tak do nej obuli? Proti gustu žiadny dišputát. Niekedy pochutí aj jednoduché jedlo. Ja zbožňujem v šupke pečené zemiaky, maslo, soľ a kyslé mlieko. Úplne jednoduché a predsa dobré. Pre môjho vnuka sú najväčšou lahôdkou čerstvo vyvarené halušky. Bez paprikáša alebo akejkoľvek posýpky.
abdul
Už to má šmrnc, len pokračujte.
eva53
špagety sú super stále, ja ich pre seba tiež nemastím a nestihnú sa zlepiť,používam ale celozrnné. A vyfotila si pekne, aj tie koláčiky v pozadí nevyzerajú zle. Mňamky.
pipina222
ja uplne odpadavam z celeho Vasho repertoaru, ozajstna klasika, pestro zdobena, chutne a lakavo vyzerajuca - klobuk dole... a teraz toto :) Musim vsak povedat, ze mi to pripomina casy, ked som bola mala a toto sa obcas objavilo na stole, ked naozaj nebolo casu vyvarat. Z objektivnych dovodov a samozrejme len v dobrom musim povedat, ze chvalabohu, ze nebyvam u Vas. Bola by som dvakrat taka ako teraz :)))) Ale sem-tam na navstevu by nezaskodilo, hehe.
1x luciak
izabella929
pipina222...nuž občas človek musí hlboko nazrieť do svojich zásob receptov, lebo už fakt nevieme, čo každý deň vymyslieť...a toto nemá chybu...vyčačkáme si to, a hneď nám lepšie chutí...a cez leto, obrovská misa čestvého šalátu k tomu...hocičo, čo práve záhrada dá..
jahodka6064
a na toto treba recept???, a k tomu lístky mäty namiesto bazalky na ozdobu?? :) klobuk dole...
anan
dnes som ich urobila mojej dcerke, kedze nebolo doma paradajok a chcela spagetky...bohuzial jej nechutili tak ako mne kedysi
radox1
nastastie taketo recepty aj pod tlakom konstruktivnej kritiky sa tu uz vyskytuju len zriedka.