Slovenskô tiramisu

segi - bez fotkysegi, 28. februára 2012
Slovenskô tiramisu
Foto: segi

Rýchli , nepečený a fakt osviežujúci. PS je to pecka

20
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

3 balíčky
250 ml
250 ml
5 ks
6 lyžíc




Postup

  1. 1

    zoberieme si menší plech či tácku o rozmeroch a poukladáme na ne BEBE kekse. So šľahačkovej smotany a práškového cukru si vyšľaháme smotanu. do osibytného hrnčeka vlejeme kyslú smotanu a pridáme do nej vanilkové cukry. dobre rozmiešame a pridáme do šľahačky. Vrstvíme na bebe a prikrývame . Postup opakujeme a poslednú vrstvu nezakrývame -posipeme grankom alebo strúhanou čokoládou. dobrú chuť

Diskusia k receptu

danielas
Parádna rýchlovka,veru pecka.Asi treba chvíľu preležať,či nie?
zsuzsu
juuuj,toto idem urobiť :) koľko asi trvá,kým nasiaknu BEBE keksy?
afataga
skus to vylepsit amaretom alebo aspon rumom, ale s pravopisom sa moc nekamaratis :-) ono to nie je tiramisu ale moze to byt dobrô
marcy
sa nestratíš :-) mám rada akčnosť mládeže toho typu,nielen sa dať obsluhovať....či ????....ak robil si sám,máš palec hore :o)
segi
takže slečny bebe netreba nechať nasiaknuť ,,, stači ak zákusok odložíte na take 2 hodinky do chladničky
kuchticka
@segi , no ty si mi dobry :-))) Ja sa citim taraz naozaj ako slecna 18-tka. Ale ta dobrota co mladsi maju radi a zjedia vela sa ti pekne vydarila. Mas u mna za 1.
segi
ale slečny budem sa červenať samé pozitíva :P
anuska221
Klobúk dole,som rada ,že sú aj takí chlapci,ktorí majú snahu niečo upiecť. Mama má iste z Teba radosť.Prajem Ti veľa vydarených koláčikov.
cupcake
Takze dneska si potesil moju dceru, ktora ma neustale bombarduje, aby som urobila tento "specialny zakusok"- ako ho ona nazyva. Ja si recept nepamatam, ale robievala ho manzelova teta pre moje deti, ked ich bravala v lete na tyzden na chatu. Volali ich " Lenkin zakusok". Dneska prisla na navstevu , vraj preco neurobis Lenkin zakusok, tak sme zacali hladat a nasli. Uz som ho aj urobila a sedi v chlanicke. Bude sa dat jest, kym odide. Musim sa ti podakovat, si naozaj sikovny chlapec. Len v tom pokracuj.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia