Foto: shukvacik
Jednoduché, chutné a rýchle na každú príležitosť.
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25-30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Rozvaľkáme si lístkové cesto . Cesto natrieme kečupom a horčicou, na cesto poukladáme plátky syru s šunky
- 2
Cesto zabalíme do rolády a nakrájame na „slimáky“
- 3
Na plech si dáme papier na pečenie a poukladáme naň slimáky, ktoré potrieme vajíčkom
- 4
Pečieme na 200 stupňov cca 25-30 minút, kým nebudú slimáky zlatisté
- 5
Slimáky môžeme na koniec potrieť cesnakom , pred pečením posypať sezamom (každý podľa svojich chuti) Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu