Foto: mojamalickost
Veľmi ľúbim slepačiu,či hovädz.polievku a aj šalát krorý si urobím z uvarenej sliepky
Suroviny
podla potreby |
|
podla potreby |
|
podla potreby |
|
podla potreby ,korenie,vegeta |
|
podla potreby |
|
1 pohár 7dcl |
|
1 |
|
podla potreby |
|
Postup
-
1
už uvarenú sliepku si odkostím a pokrájam na kocočky.
-
2
Polovicu použijem do polievky a z druhej si urobím jednoduchý šalát s pokrájanej scedenej čalamády a tatárskej omáčky.
-
3
Dochutí si každý podľa chuti,ja som pridala kúsok korenia,dobre premiešala a dobrota (aspoň pre mňa je na svete ). Nerobím to často,lebo občas zo sliepky urobím perkelt s cestovinami,alebo si uvarenú sliepku potriem medom a dám zapiecť do rúry. Všetky 3 alternatívy sú veľmi chutné ako využiť slepačie mäsko.
Diskusia k receptu